Se incarca...

Transport si plata

Informatii privind comanda, transportul si plata

Comenzile le puteti da telefonic la 0740 477787 , pe email,  la comenzi@produse-acupunctura.ro sau prin intermediul site-ului dupa ce va creati un cont de utilizator.
Va putem furniza telefonic sau prin email si alte date privitoare la produsele noastre, listate sau nu pe site.

TRANSPORTUL este realizat prin CURIERAT RAPID

CURIERAT RAPID - transportul este efectuat de firma de curierat Cargus, cu livrare "la usa", in mai putin de 24 de ore, in majoritatea oraselor din tara. Adresa de livrare si distanta NU influenteaza tariful de expeditie sau timpul de livrare. Singura conditie este ca adresa dvs sa se gaseasca pe lista celor 1635 de locatii acoperite de curier (click aici pt a le vedea online) . Daca nu va gasiti localitatea pe aceasta lista si doriti sa comandati, va contactam telefonic dupa primirea comenzii si o sa cautam solutia potrivita. Plata ramburs la primirea coletului

Comenzile ( prin email / site) pot fi transmise la orice ora.

Comenzile preluate si procesate pana la ora 15 pot fi inmanate  curierului in aceeasi zi si livrate destinatarului a doua zi. Comenzile procesate si ridicate vineri, pot fi livrate si SAMBATA pana la ora 13! Duminica nu se fac livrari.

Destinatarul va fi contactat TELEFONIC, cam cu 1 ora inainte de livrare, pentru a se confirma locatia lui.

COSTUL TRANSPORTULUI

Costul unui colet poate varia intre 13 si 16 lei, in functie de greutatea acestuia, asta in cazul in care localitatea dumneavoastra se alfla in lista despre care va vorbeam mai sus.

TRANSPORT GRATUIT oferim comenzilor cu o valoare mai mare de 360.

 

NOTA* Nu impunem o valoare minima a comenzilor. Livram chiar si UN pachet de ace. Pentru ca  stim ca este nevoie de el.

 

Va multumim

 

Articole