Se incarca...

Transport si plata

Informatii privind comanda, transportul si plata

Comenzile le puteti da pe email,  la comenzi@produse-acupunctura.ro sau prin intermediul site-ului dupa ce va creati un cont de utilizator.
Va putem furniza telefonic sau prin email si alte date privitoare la produsele noastre, listate sau nu pe site.

TRANSPORTUL este realizat prin CURIERAT RAPID.

CURIERAT RAPID - transportul este efectuat de firma de curierat Cargus, cu livrare "la usa", in 24-48 de ore, in majoritatea oraselor din tara. Singura conditie este ca adresa dvs sa se gaseasca pe lista celor 5000 de locatii acoperite de curier . Plata ramburs la primirea coletului.

Comenzile ( prin email / site) pot fi transmise la orice ora.

Comenzile preluate si procesate pana la ora 14:30 pot fi inmanate  curierului in aceeasi zi si livrate destinatarului a doua zi. Comenzile procesate si ridicate vineri, pot fi livrate si SAMBATA pana la ora 13! Duminica nu se fac livrari.

 

COSTUL TRANSPORTULUI

Costul unui colet poate varia intre 19 si 25 lei, in functie de greutatea acestuia, asta in cazul in care localitatea dumneavoastra se alfla in lista despre care va vorbeam mai sus.

TRANSPORT GRATUIT oferim comenzilor cu o valoare mai mare de 500 lei.

Facem tot posibilul ca sa primiti produsele expediate in 24 de ore. Insa este doar efortul nostru. De regula contractul cu firma de curierat implica livrare in 48 de ore ! Trebuie sa intelegeti ca am selectat o firma de curierat de prestigiu, insa mai pot interveni situatii , rare, in care produsele sa ajunga mai tarziu de 24 de ore la destinatinatie. Nu avem controlul direct asupra curierilor locali, ca factor uman.

In cazul in care nu primiti produsele pana la ora 16 30 va rugam sa ne contactati, sa avem timp sa interogam statusul livrarii dvs la firma de curierat.

In cazul in care , din eroare, ori suma solicitata pe ramburs , ori suma solicitata pe transport sunt mai mari decata cele de pe comanda, va rugam sa ne contactati cat mai repede posibil, chiar si de fata cu agentul de curierat.

NOTA* Nu impunem o valoare minima a comenzilor. Livram chiar si UN pachet de ace. Pentru ca  stim ca este nevoie de el.

 

Va multumim!

 

Articole