Se incarca...

Vitamina C tablete efervescente

Vezi imaginile marite

Pret cu TVA: 68 lei

10 produs(e)

Fiecare tableta efervescenta, cu aroma naturală de portocale, contine vitamin C, D si Zinc. Efect Triplu - 1 tableta iti acopera doza zilnica necesara de Vitamina C + Vitamina D + Zinc.

Mai multe detalii:

  •     Vitamina C (acid ascorbic) - 1000 mg - 1111% din valoarea zilnică;
  •     Vitamin D (colecalciferol) - 25 mcg - 125% din valoarea zilnică;
  •     Zinc (sulfat de Zinc) - 10mg - 91% din valoarea zilnică.


Doza Zilnica recomandata: adulti - 1 tabletă pe zi, dizolvata in 200 ml de apa.

Atentie: a se depozita la loc uscat si racoros si a nu se lasa la indemana copiilor. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Acest supliment nu inlocuieste o dieta variata si un stil de viata sanatos. Acesta nu este un medicament. Daca sunteti insarcinata, alaptati, va aflati sub tratament medicamentos sau aveti o afectiune medicala, consultati medicul înainte de consumarea produsului. Procesat intr-o linie de productie care proceseaza de asemenea si produse ce contin peste, soia lapte, oua si crustacee.

Informatii produs: stabilizator de aciditate - carbonat hidrogenat de sodiu, agent de ingrosare - sorbitol, acid L-Ascorbic, stabilizator de aciditate - acid citric, aroma naturala - portocala, colorant - beta-caroten, stabilizator de aciditate - acid malic, agent de ingrosare: polietilenglicol, sulfat de zinc, indulcitori - sucraloză, Colecalciferol (Vitamina D).

Cantitate: 15 tablete efervescente

Niciuna
Sign in to enter tags

Introduceti literele si cifrele care apar in desen. Este protectie impotriva spamului.

Articole