Se incarca...

Minimoxe fara fum autoadezive

COD: ME207

Pret cu TVA: 65 lei

59 produs(e)

Pachet continand 180 de moxe autoadezive, precarbonizate, fara fum.

Minimoxa se aplica pe proiectia fizica a organului, ( in palme) sau direct pe punctul de acupunctura care se doreste a fi stimulat.

Moxa este realizata din materiale de cea mai buna calitate, iar adezivul este foarte bun permitand lipirea moxei de pielea pacientului , fara a exista pericolul ca aceasta sa cada.

Moxa prezinta la baza un rulou de hartie ( in care este fixata) acest rulou gol controlul termic si mentinerea unei calduri constante pentru a optimiza procesul de incalzire.

Scrumul rezultat din arderea aceste moxe nu este friabil si nu exista pericolul ca acesta sa cada pe piele.

Temperatura aprozimativa de ardere este de 3-4 minute pe moxa si este o caldura blanda.

COMPLETARI si AVERTIZARI:

In functie de pacient, de zona afectata , CHIAR daca pacientul nu simte caldura sunt cazuri in care apar flictene usoare la nivelul pielii. Acest fapt este dovada retentiei de apa/frig energetic in organism sau tesuturi.

In marea majoritate a cazurilor aparitia flictenei moderate sau a traspiratiei locale reprezinta si ameliorarea simptomelor acuzate la nivelul respectiv.

Exemplul1: aplicarea moxei pe proiectia genunchilor (in palma) in cazul gonartrozei, insotita de flictena usoara arata o deblocare locala, la nivelul genunchilor si eliminarea partiala a excesului de frig local. Pacientul simte ameliorarea simptomelor acuzate.

EXEMPLUL 2:

CAZ de LITIAZA RENALA : pe proiectia rinichilor (pe dosul palmei ) se alterneaza aplicarea moxei (incalzirea zonei) cu aplicarea unor bucati mici de gheata ( racirea zonei , pana se topes bucatile de gheata ) Se realizeaza energetic, atacarea sedimentelor cu incalzire ( dilatare) si racire puternica ( contractie) rezultand dupa cateva astfel de proceduri sfaramarea pietrei. NOTA: tratamentul afectiunii descrise este insa un tratament specializat efectuat de catre medici specialisti, in cabinete autorizate.

Pentru a evita aparitia unor accidente sau probleme,  aceste moxe trebuiesc folosite de personal calificat in utilizarea lor.

Achizitionarea lor reprezinta acceptul clientului ca este instruit sa le utilizeze sau ca apeleaza la personal calificat.

PRODUCTIE: Coreea. Moxa este de inalta calitate atat in ceea ce priveste adezivul cat si in ceea ce priveste pelinita utilizata. NU este produsa in China.

Niciuna
Sign in to enter tags

Introduceti literele si cifrele care apar in desen. Este protectie impotriva spamului.

ace acupunctura Bucuresti Ace acupunctura chineza arg...

Pret cu TVA: 25 lei

 
Ace acupunctura chineza Cupru

 
Ace acupunctura coreeana

Articole