Se incarca...

Auriculoterapie

Auriculoterapia s-a dezvoltat ca parte a acupuncturii clasice sau a fost continuata de multe scoli ca stiinta de sine statatoare.

Textele antice numeau urechea ca fiind locul de intalnire al tuturor meridianelor.ace auriculare auriculoterapie

Stimularea punctelor auriculare cu ace auriculare are efecte puternice si benefice asupra starii de sanatate a pacientului. Practic, chiar daca OMS a statuat o lista de boli care pot fi abordate prin auriculoterapie, lista reala este practic infinita.

Legatura dintre ureche si corpul uman se vede foarte usor privind urechea ca fiind un fat cu capul in jos (pentru patologii INN si cronice) sau privind fatul pozitionat pe ureche cu capul in sus. (boli acute sau stadii Yang ale patologiilor).

O scoala buna, europeana, este scoala franceza de auriculoterapie, dezvoltata de medicul Noigier. Acesta a preluat notiuni din acupunctura chineza si le-a sintetizat intr-o gandire europeana. Singura discutie asupra acestei scoli este limitarea cunostintelor de care dispune.

In acupunctura coreeana stadiile de evolutie ale fatului/embrionare sunt multiple , atat cu capul in sus cat si cu capul in jos, trecand prin energiile clasice ( vant , caldura, umiditate, uscaciune, vant, frig) fiecare in dublu stadiu: Inn si Yang. Scoala lui Noigier a abordat DOAR stadiul de proiectie "arsita" al  embrionului in ureche.  In plus, in acupunctura coreeaana, pe ureche se proiecteaza si trateaza prin ace auriculare si alte sisteme energetice, ceakre, meridiane cat si organe individuale.

Modalitatile de stimulare ale punctelor auriculare sunt multiple:

  • ace de acupunctura chineza (0.20*15 mm);
  • ace auriculare de acupunctura Sujok 0.18*8 mm;
  • ace auriculare format "pioneza";
  • seminte vacaria, magneti auriculari cu plasture, culori si laser.

Proiecte auriculara in stadiul energiei arsita, fat cu cap sus, Yang             Puncte auriculare

 

                    auriculoterapie                                                        

 

Sorteaza dupa:    Produse      Pret cu TVA     Implicit    

Ace acupunctura SuJok - microacupunctura/faciale

Pret cu TVA: 26 lei

50 produs(e)
Ace SuJok - destinate microacupuncturii pe palma, fata si ureche. Realizate din otel chirurgical (ace originale, patentate). Dimensiune: 0.18 x 8 mm ( 12mm manerul ), 100 ace/cutie. Producator: Dong Bang Medical, Corea. NOTA: acele sunt sterile si de unica folosinta...[CONTINUAREA DESCRIERII AICI..]

Ace auriculare format pioneza

Pret cu TVA: 32 lei

Produsul este disponibil pe comanda.
Cutie continand 100 ace auriculare sterile format pioneza cu dublu plasture hipoalerenic, pentru auriculoterapie. Este singurul produs de pe piata prevazut cu dublu plasture hipoalergenic pentru a asigura o lipire foarte buna de tegument si in special o extragere usoara a...[CONTINUAREA DESCRIERII AICI..]

Magneti auriculari 800 gaus cu leucoplast

Pret cu TVA: 25 lei

84 produs(e)
Bilute magnetice pentru auriculoterapie (magneti auriculari) Dong Bang/Synergi: -dimensiune  1/ 1.5 cm; -sunt prevazute cu plasture hipoalergenic; -au dublu efect: de stimulare a punctului auricular prin presiune si de stimulare prin efectul magnetic foarte puternic...[CONTINUAREA DESCRIERII AICI..]

Seminte vacaria

Pret cu TVA: 25 lei

97 produs(e)
Pachet continand 100 seminte de vacaria. Semintele sunt mici, sferice asezate pe bada adeziva 3M de productie America. Vacaria este folosita in auriculoterapie pentru a armoniza punctul pe care este aplicata.

Articole